Rrjete sociale:

twitterfacebookGoogle PlusYou Tube

Videot më të shikuara

Kush është në linjë

Gjithsej 789720

Aktualisht janë 11 vizitorë dhe asnjë përdorues në linjë

Përmbledhja Përmbledhja Kërko Kërko Lart Lart
 
Skedarë:
wav.png 4 Sahihul Bukhari - Kapitulli i shpalljes - Hadithi 4-5-6-7 HOT

Shkarkoje

* Kapitulli i Shpalljes.
1) Tema: Si filloi shpallja tek Resuli (alejhis-selatu ue selam)
a) Hadithi i katërt: Kur unë isha duke hecur...
b) Hadithi i pestë: Mos u nxito me leximin e tij (Kur`anit)...
c) Hadithi i gjashtë: Resuli (alejhis-selatu ue selam) ishte më bujari i njerëzve...
d) Hadithi i shtatë: Ndodhia midis Ebu Sufjanit ( Allahu është i kënaqur me të) dhe Hirakliut.

Mësim i mbajtur në xhaminë pranë spitalit në Kavajë - Shqipëri në datën 11.07.2012 - 22 Sha`ban 1433Hwav.png 3 Sahihul Bukhari - Kapitulli i shpalljes - Hadithi 1/3. Hadithi 2-3 HOT

Shkarkoje

* Kapitulli i Shpalljes.
1) Tema: Si filloi shpallja tek Resuli (alejhis-selatu ue selam)
a) Hadithi i parë: Me të vërtetë veprat vlerësohen sipas qëllimit... Pjesa e tretë.
b) Hadithi i dytë: O i Dërguari i Allahut, si të vjen ty shpallja ?
c) Hadithi i tretë: Fillimi i shpalljes tek Pejgamberi (alejhis-selatu ue selam) ishte ëndrra e vërtetë që e shikonte në gjumë.

Mësim i mbajtur në xhaminë pranë spitalit në Kavajë - Shqipëri në datën 04.07.2012 - 15 Sha`ban 1433Hwav.png 2 Sahihul Bukhari - Kapitulli i shpalljes - Hadithi 1/2 HOT

Shkarkoje

* Kapitulli i Shpalljes.
1) Tema: Si filloi shpallja tek Rasuli (alejhis-selatu ue selam)
a) Hadithi i parë: Me të vërtetë veprat vlerësohen sipas qëllimit... Pjesa e dytë.

Mësim i mbajtur në xhaminë pranë spitalit në Kavajë - Shqipëri në datën 27.06.2012 - 8 Sha`ban 1433Hwav.png 1 Sahihul Bukhari - Kapitulli i shpalljes - Hadithi 1/1 HOT

Shkarkoje

1) Këshillë, rëndësia e sunnetit.

* Kapitulli i Shpalljes.
1) Tema: Si filloi shpallja tek Rasuli (alejhis-selatu ue selam)
a) Hadithi i parë: Me të vërtetë veprat vlerësohen sipas qëllimit... Pjesa e parë.

Mësim i mbajtur në xhaminë pranë spitalit në Kavajë - Shqipëri në datën 20.06.2012 - 1 Sha`ban 1433H