Rrjete sociale:

twitterfacebookGoogle PlusYou Tube

Videot më të shikuara

Kush është në linjë

Gjithsej 789723

Aktualisht janë 11 vizitorë dhe asnjë përdorues në linjë

Përmbledhja Përmbledhja Kërko Kërko Lart Lart
 
Skedarë:
wav.png 04 Shpjegimi Tuhfes HOT

Shkarkoje

Ky është një libër në diturinë e Texh`udit i titulluar:
"تقريب المنال بشرح تحفة الاطفال"

1) Rregullat e nunit me sukun dhe ten`unit.
c) Iklabi.
ç) Ikhfai.

Mësim i mbajtur në qytetin e Durrësit - Shqipëri në datën 26 Muhar-ram 1440H - 06.10.2018wav.png 03 Shpjegimi Tuhfes HOT

Shkarkoje

Ky është një libër në diturinë e Texh`udit i titulluar:
"تقريب المنال بشرح تحفة الاطفال"

1) Rregullat e nunit me sukun dhe ten`unit.
b) Idgami.

Mësim i mbajtur në librarinë El-Guraba në qytetin e Durrësit - Shqipëri në datën 3 Xhumadal Ula 1438H - 31.01.2017wav.png 02 Shpjegimi Tuhfes HOT

Shkarkoje

Ky është një libër në diturinë e Texh`udit i titulluar:
"تقريب المنال بشرح تحفة الاطفال"

1) Rregullat e nunit me sukun dhe ten`unit.
a) Idh`hari.

Mësim i mbajtur në xhaminë pas spitalit në qytetin e Kavajës - Shqipëri në datën 4 Safer 1438H - 04.11.2016wav.png 01 Shpjegimi Tuhfes HOT

Shkarkoje

Ky është një libër në diturinë e Texh`udit i titulluar:
"تقريب المنال بشرح تحفة الاطفال"

1) Hyrja.

Mësim i mbajtur në xhaminë pas spitalit në Kavajë - Shqipëri në datën 2 Safer 1438H - 02.11.2016