Rrjete sociale:

twitterfacebookGoogle PlusYou Tube

Videot më të shikuara

Kush është në linjë

Gjithsej 789728

Aktualisht janë 17 vizitorë dhe asnjë përdorues në linjë

Përmbledhja Përmbledhja Kërko Kërko Lart Lart
 
Skedarë:
wav.png A ka argument që nëse gruja e mërzit burrin merr hidhërimin e Allahut ? HOT

Shkarkoje

Pyetje dhe Përgjigje të mbajtura në qytetin e Durrësit - Shqipëri në datën 11 Muhar-ram 1430H - 08.01.2009wav.png A i lejohet gruas të veshë këpucë me taka ? HOT

Shkarkoje

Pyetje dhe Përgjigje të mbajtura në qytetin e Durrësit - Shqipëri në datën 11 Muhar-ram 1430H - 08.01.2009wav.png A e prishin abdesin sekrecionet e bardha ? HOT

Shkarkoje

Pyetje dhe Përgjigje të mbajtura në qytetin e Durrësit - Shqipëri në datën 11 Muhar-ram 1430H - 08.01.2009wav.png A lejohet që një femër të vesh mbi rrobën e saj pallto pardysy etj? HOT

Shkarkoje

Pyetje-Përgjigje të mbajtura në xhaminë pranë spitalit në qytetin e Kavajës - Shqipëri në datën 25.05.2016 - 18 Shaban 1437Hwav.png A lejohet të shikohet gjinia e fëmijës gjatë shtatzanisë? HOT

Shkarkoje

Pyetje-Përgjigje të mbajtura në xhaminë pranë spitalit në qytetin e Kavajës - Shqipëri në datën 25.05.2016 - 18 Shaban 1437Hwav.png A lejohet udhëtimi i femrës pa mahram? HOT

Shkarkoje

Pyetje-Përgjigje të mbajtura në xhaminë pranë spitalit në qytetin e Kavajës - Shqipëri në datën 18.05.2016 - 11 Shaban 1437Hwav.png A lejohet që gruaja të marrë mbiemrin e burrit? HOT

Shkarkoje

Pyetje-Përgjigje të mbajtura në xhaminë pranë spitalit në qytetin e Kavajës - Shqipëri në datën 18.05.2016 - 11 Shaban 1437Hwav.png A i lejohet gruas me të përmuajshme që të lexoi në Mus`haf? HOT

Shkarkoje

Pyetje-Përgjigje të mbajtura në xhaminë pranë spitalit në qytetin e Kavajës - Shqipëri në datën 01.10.2015 - 17 Dhul Hixh-xheh 1436H