Rrjete sociale:

twitterfacebookGoogle PlusYou Tube

Videot më të shikuara

Kush është në linjë

Gjithsej 789716

Aktualisht janë 18 vizitorë dhe asnjë përdorues në linjë

Përmbledhja Përmbledhja Kërko Kërko Lart Lart
 
Skedarë:
wav.png A lejohet leximi në Mus`haf gjatë namazeve farz dhe nafile ? HOT

Shkarkoje

Pyetje dhe Përgjigje të mbajtura në qytetin e Kavajë - Shqipëri në datën 6 Safer 1435H - 09.12.2013wav.png A llogaritet namazi i vitrit si namaz nate? HOT

Shkarkoje

Pyetje-Përgjigje të mbajtura në xhaminë pranë spitalit në qytetin e Kavajës - Shqipëri në datën 25.05.2016 - 18 Shaban 1437Hwav.png A lejohet të falet namazi i vitrit me xhemat? HOT

Shkarkoje

Pyetje-Përgjigje të mbajtura në xhaminë pranë spitalit në qytetin e Kavajës - Shqipëri në datën 18.05.2016 - 11 Shaban 1437Hwav.png Leximi i sures fatiha kur imami lexon me zë HOT

Shkarkoje

Pyetje-Përgjigje të mbajtura në xhaminë pranë spitalit në qytetin e Kavajës - Shqipëri në datën 18.05.2016 - 11 Shaban 1437Hwav.png Diferenca e leximit me zë dhe pa zë gjatë namazeve HOT

Shkarkoje

Pyetje-Përgjigje të mbajtura në xhaminë pranë spitalit në qytetin e Kavajës - Shqipëri në datën 18.05.2016 - 11 Shaban 1437Hwav.png A lejohet që të falet një dervish në një saf me muslimanët? HOT

Shkarkoje

Pyetje-Përgjigje të mbajtura në xhaminë pranë spitalit në qytetin e Kavajës - Shqipëri në datën 18.05.2016 - 11 Shaban 1437H