Rrjete sociale:

twitterfacebookGoogle PlusYou Tube

Videot më të shikuara

Kush është në linjë

Gjithsej 789720

Aktualisht janë 10 vizitorë dhe asnjë përdorues në linjë

Përmbledhja Përmbledhja Kërko Kërko Lart Lart
 
Skedarë:
wav.png A ndikon mosmarrja e guslit në vlefshmërinë e namazit të xhumasë? HOT

Shkarkoje

Pyetje-Përgjigje të mbajtura në xhaminë pranë spitalit në qytetin e Kavajës - Shqipëri në datën 08.11.2014 - 16 Muhar-ram 1436Hwav.png Gruaja që është me menstruacione, a obligohet të marrë gusël ditën e xhuma? HOT

Shkarkoje

Pyetje-Përgjigje të mbajtura në xhaminë pranë spitalit në qytetin e Kavajës - Shqipëri në datën 08.11.2014 - 16 Muhar-ram 1436Hwav.png A është obligim gusli për personin që nuk prezanton në namazin e xhumasë? HOT

Shkarkoje

Pyetje-Përgjigje të mbajtura në xhaminë pranë spitalit në qytetin e Kavajës - Shqipëri në datën 08.11.2014 - 16 Muhar-ram 1436H