Rrjete sociale:

twitterfacebookGoogle PlusYou Tube

Videot më të shikuara

Kush është në linjë

Gjithsej 789715

Aktualisht janë 10 vizitorë dhe asnjë përdorues në linjë

Përmbledhja Përmbledhja Kërko Kërko Lart Lart
 
Skedarë:
wav.png A ka argument që mjekra shkurtohet katër gisht ? HOT

Shkarkoje

Pyetje dhe Përgjigje të mbajtura në qytetin e Durrësit - Shqipëri në datën 22 Dhul Ka`deh 1429H - 20.11.2008wav.png A është e lejuar piktura me krijesa që nuk kanë sy ? HOT

Shkarkoje

Pyetje dhe Përgjigje të mbajtura në qytetin e Durrësit - Shqipëri në datën 1 Muhar-ram 1430H - 29.12.2008wav.png Kujt i takojnë fëmijët kur ndahen prindërit? HOT

Shkarkoje

Pyetje-Përgjigje të mbajtura në xhaminë pranë spitalit në qytetin e Kavajës - Shqipëri në datën 07.11.2014 - 15 Muhar-ram 1436Hwav.png Sa të gjëra duhet të jenë pantallonat? HOT

Shkarkoje

Pyetje-Përgjigje të mbajtura në xhaminë pranë spitalit në qytetin e Kavajës - Shqipëri në datën 26.10.2016 - 25 Muhar-ram 1438Hwav.png A lejohet të shkurtohen pantallonat kur janë të gjata? HOT

Shkarkoje

Pyetje-Përgjigje të mbajtura në xhaminë pranë spitalit në qytetin e Kavajës - Shqipëri në datën 26.10.2016 - 25 Muhar-ram 1438Hwav.png Rreziku i atij personi që e mëson islamin pa argumente HOT

Shkarkoje

Pyetje-Përgjigje të mbajtura në xhaminë pranë spitalit në qytetin e Kavajës - Shqipëri në datën 25.05.2016 - 18 Shaban 1437Hwav.png Sa ditë quhemi udhëtar kur jemi në një shtet tjetër? HOT

Shkarkoje

Pyetje-Përgjigje të mbajtura në xhaminë pranë spitalit në qytetin e Kavajës - Shqipëri në datën 25.05.2016 - 18 Shaban 1437Hwav.png A lejohet mes`hi mbi çorapen e grisur? HOT

Shkarkoje

Pyetje-Përgjigje të mbajtura në xhaminë pranë spitalit në qytetin e Kavajës - Shqipëri në datën 25.05.2016 - 18 Shaban 1437Hwav.png A lejohet që një hoxhe të bojkojtoi disa persona apo një xhemat të caktuar? HOT

Shkarkoje

Pyetje-Përgjigje të mbajtura në xhaminë pranë spitalit në qytetin e Kavajës - Shqipëri në datën 25.05.2016 - 18 Shaban 1437Hwav.png A ngordh kafsha nëse goditet në kokë? HOT

Shkarkoje

Pyetje-Përgjigje të mbajtura në xhaminë pranë spitalit në qytetin e Kavajës - Shqipëri në datën 25.05.2016 - 18 Shaban 1437Hwav.png A lejohet dhurimi i gjakut jobesimtarëve? HOT

Shkarkoje

Pyetje-Përgjigje të mbajtura në xhaminë pranë spitalit në qytetin e Kavajës - Shqipëri në datën 25.05.2016 - 18 Shaban 1437Hwav.png A lejohet të hahet e therura prej të krishterëve? HOT

Shkarkoje

Pyetje-Përgjigje të mbajtura në xhaminë pranë spitalit në qytetin e Kavajës - Shqipëri në datën 18.05.2016 - 11 Shaban 1437Hwav.png A lejohet që thërrimet e bukës t`i vendosim në një vend dhe prej tyre të hajnë shpendët apo kafshët? HOT

Shkarkoje

Pyetje-Përgjigje të mbajtura në xhaminë pranë spitalit në qytetin e Kavajës - Shqipëri në datën 18.05.2016 - 11 Shaban 1437Hwav.png A lejohet t`i mbështetesh Allahut kur ke ndonjë dhimbje pa i bërë sebepet? HOT

Shkarkoje

Pyetje-Përgjigje të mbajtura në xhaminë pranë spitalit në qytetin e Kavajës - Shqipëri në datën 18.05.2016 - 11 Shaban 1437Hwav.png A përmendet në Kur`an dhe Sunnet fjala diplomaci? HOT

Shkarkoje

Pyetje-Përgjigje të mbajtura në xhaminë pranë spitalit në qytetin e Kavajës - Shqipëri në datën 18.05.2016 - 11 Shaban 1437H