Rrjete sociale:

twitterfacebookGoogle PlusYou Tube

Videot më të shikuara

Kush është në linjë

Gjithsej 789722

Aktualisht janë 9 vizitorë dhe asnjë përdorues në linjë

Përmbledhja Përmbledhja Kërko Kërko Lart Lart
 
Skedarë:
wav.png 4 Hyrje ne Tefsir - Zbritja e Kur`anit HOT

Shkarkoje

Ligjeratë e mbajtur në qytetin e Durrësit - Shqipëri në datën 26.03.2009 - 30 Rabi`unil Euuel 1430Hwav.png 3 Hyrje ne Tefsir - Shpallja 2 HOT

Shkarkoje

Ligjeratë e mbajtur në qytetin e Durrësit - Shqipëri në datën 12.03.2009 - 14 Rabi`unil Euuel 1430Hwav.png 2 Hyrje ne Tefsir - Shpallja 1 HOT

Shkarkoje

Ligjeratë e mbajtur në qytetin e Durrësit - Shqipëri në datën 05.03.2009 - 7 Rabi`unil Euuel 1430Hwav.png 1 Hyrje ne Tefsir HOT

Shkarkoje

Ligjeratë e mbajtur në qytetin e Durrësit - Shqipëri në datën 26.02.2009 - 2 Rabi`unil Euuel 1430H