Rrjete sociale:

twitterfacebookGoogle PlusYou Tube

Videot më të shikuara

Kush është në linjë

Gjithsej 789718

Aktualisht janë 10 vizitorë dhe asnjë përdorues në linjë

Përmbledhja Përmbledhja Kërko Kërko Lart Lart
 
Skedarë:
wav.png Fragmente nga surja Ali Imran HOT

Shkarkoje

Ligjeratë e mbajtur në xhaminë pas spitalit në qytetin e Kavajës - Shqipëri në datën 26.03.2012 - 3 Xhumadal Ula 1433H