Rrjete sociale:

twitterfacebookGoogle PlusYou Tube

Videot më të shikuara

Kush është në linjë

Gjithsej 789720

Aktualisht janë 11 vizitorë dhe asnjë përdorues në linjë

Përmbledhja Përmbledhja Kërko Kërko Lart Lart
 
Skedarë:
wav.png Komentimi i Sures El-Isra nga ajeti 1 deri 22 HOT

Shkarkoje

Ligjeratë e mbajtur në xhaminë pas spitalit në qytetin e Kavajës - Shqipëri në datën 18.07.2014 - 21 Ramazan 1435H