Rrjete sociale:

twitterfacebookGoogle PlusYou Tube

Videot më të shikuara

Kush është në linjë

Gjithsej 789719

Aktualisht janë 7 vizitorë dhe asnjë përdorues në linjë

Përmbledhja Përmbledhja Kërko Kërko Lart Lart
 
Skedarë:
wav.png Komentimi i Sures El-Kasas nga ajeti 76 deri 84 HOT

Shkarkoje

Ligjeratë e mbajtur në xhaminë pas spitalit në qytetin e Kavajës - Shqipëri në datën 20.07.2014 - 23 Ramazan 1435H