Rrjete sociale:

twitterfacebookGoogle PlusYou Tube

Videot më të shikuara

Kush është në linjë

Gjithsej 789719

Aktualisht janë 9 vizitorë dhe asnjë përdorues në linjë

Përmbledhja Përmbledhja Kërko Kërko Lart Lart
 
Skedarë:
wav.png Komentimi i Sures Jasin nga ajeti 1 deri 32 HOT

Shkarkoje

Ligjeratë e mbajtur në xhaminë pas spitalit në qytetin e Kavajës - Shqipëri në datën 19.07.2014 - 22 Ramazan 1435H