Rrjete sociale:

twitterfacebookGoogle PlusYou Tube

Videot më të shikuara

Kush është në linjë

Gjithsej 789718

Aktualisht janë 8 vizitorë dhe asnjë përdorues në linjë

Përmbledhja Përmbledhja Kërko Kërko Lart Lart
 
Skedarë:
wav.png 3 Tefsiri i Sures Kaf HOT

Shkarkoje

Ligjeratë e mbajtur në qytetin e Kajros - Egjipt në datën 16.04.2006 - 18 Rabi`unil Euuel 1427Hwav.png 2 Tefsiri i Sures Kaf HOT

Shkarkoje

Ligjeratë e mbajtur në qytetin e Kajros - Egjipt në datën 05.03.2006 - 5 Safer 1427Hwav.png 1 Tefsiri i Sures Kaf HOT

Shkarkoje

Ligjeratë e mbajtur në qytetin e Kajros - Egjipt në datën 26.02.2006 - 28 Muhar-ram 1427H