Rrjete sociale:

twitterfacebookGoogle PlusYou Tube

Videot më të shikuara

Kush është në linjë

Gjithsej 789728

Aktualisht janë 14 vizitorë dhe asnjë përdorues në linjë

Përmbledhja Përmbledhja Kërko Kërko Lart Lart
 
Skedarë:
wav.png 1 Tefsiri i Sures Shura nga ajeti 1 deri 15 HOT

Shkarkoje

Ligjeratë e mbajtur në qytetin e Durrësit - Shqipëri në datën 28.03.2013 - 16 Xhumadal Ula 1434H